Nina Reinseth Nina Reinseth

Tradisjonsmat møter nye matvaner

– Folk skal kunne spise bærekraftig mat på en skikkelig måte, og ikke måtte ty til ultraprosessert mat. Hvis vi gjør jobben med å krydre og koke produktene, trenger forbrukeren bare bruke 15 minutter på kjøkkenet i stedet for 5 timer, sier Brage Grønningsæter, driftsleder og produktutvikler i Edelgard. I 2022 tok Edelgard gull for sin Lammebog Sousvide under NM i Kjøttprodukter. Lammebogen ble til som et resultat av å bruke hele dyret, og et ønske om at alle skal kunne lykkes på kjøkkenet uten å måtte bruke mye tid der.

Les mer
Guest User Guest User

Lokal wagyu på Edelgard

Kjøtt fra den japanske kvegrasen wagyu regnes som det ypperste av det beste man kan få servert. Bak den skyhøye kiloprisen og den fantastiske smaken, ligger det årevis med myter og historier.

Les mer