Edelgard Lammebog Sous vide

Mør og saftig lammebog, ferdig kokt og krydret og i oppdelte stykker inntil beinet. Varmes enkelt opp i posen, eller legges i en ildfast form og settes i ovnen. Dette festmåltidet serveres med rotpuré, brokkoli og saus laget av krafta fra kjøttet.

 
  • Lammebog m/knoke, salt, hvitløk, stivelse (mais), rosmarin, estragon, tomat, løkpulver, salvie, rapsolje, aroma, smaksforsterker (E635), gjærekstrakt, paprika, chipotle, chili, farge (E150c), hvitpepper. Kjøttinnhold: 98 %.

  • Energi 849 kJ / 203 kcal, fett 14,3 g hvorav mettede fettsyrer 5,6 g, karbohydrater 0,6 g hvorav sukkerarter 0,1 g, protein 18,3 g, salt 0,8 g.

  • Varm posen i en kasserolle med varmt vann i ca. 20 minutter. Ta så kjøttet ut av posen, og legg det til side. Tøm sjyen i en kasserolle, tilsett litt fløte og kok opp. Jevne med maisenna eller lignende og smak til med salt og pepper.

  • Åpne posen og tøm sjyen i en kasserolle, tilsett litt fløte og kok opp. Jevne med maisenna eller lignende, og smak til med salt og pepper. Stek kjøttet i stekeovn på ca. 180 grader (over- og undervarme) i 20-30 minutter.

  • Server med ønsket tilbehør, som for eksempel potetpuré og ovnsstekte rotgrønnsaker.

Neste
Neste

Edelgard Lammeskank