Edelgard Lammeskank

Mør og saftig lammeskank, ferdig kokt og krydret og klar til bruk. Varmes enkelt opp i posen og serveres med rotpuré og saus laget av krafta fra kjøttet.

 
  • Lammeskank (98 %), stivelse (mais), salt, timian, aroma, smaksforsterker (E635), gjærekstrakt, farge (E150c), løk, hvit pepper.

  • Energi 679 kJ /162 kcal, fett 9,2 g hvorav mettede fettsyrer 3,9 g, karbohydrater 0,6 g hvorav sukkerarter 0,2 g, protein 19,3 g, salt 0,8 g.

  • Varm posen i en kasserolle med varmt vann i ca. 20 minutter. Ta så kjøttet ut av posen, og legg det til side. Tøm sjyen i en kasserolle, tilsett litt fløte og kok opp. Jevne med maisenna eller lignende og smak til med salt og pepper.

  • Åpne posen og tøm sjyen i en kasserolle, tilsett litt fløte og kok opp. Jevne med maisenna eller lignende, og smak til med salt og pepper. Stek kjøttet i stekeovn på ca. 180 grader (over- og undervarme) i 20-30 minutter.

  • Server med ønsket tilbehør, som for eksempel potetpuré og ovnsstekte rotgrønnsaker.

Forrige
Forrige

Edelgard Lammebog

Neste
Neste

Edelgard Lårfilet av lam