Edelgard Lårfilet

Mør og saftig lårfilet av lam helt uten bein, ferdig kokt og krydret og klar til bruk. Varmes enkelt opp i posen og serveres med rotpuré og saus laget av krafta fra kjøttet.

 
  • Lårfilet av lam, salt, sukker, chili pepper, karri, svart pepper, bukkehornkløver, løk, hvitløk, oregano, rosmarin, surhetsregulerende middel (E330)., stivelse (mais), aroma, smaksforsterker (E635), gjærekstrakt, farge (E150c). Kjøttinnhold: 96 %.

  • Energi 658 kJ / 157 kcal, fett 8,9 g hvorav mettede fettsyrer 3,9 g, karbohydrater 0,9 g, hvorav sukkerarter 0,3 g, protein 18,2 g, salt 2,2 g.

  • Varm posen i en kasserolle med varmt vann i ca. 20 minutter. Ta så kjøttet ut av posen, og legg det til side. Tøm sjyen i en kasserolle, tilsett litt fløte og kok opp. Jevne med maisenna eller lignende og smak til med salt og pepper.

  • Varm posen i en kasserolle med varmt vann i ca. 20 minutter. Ta så kjøttet ut av posen, og legg det til side. Tøm sjyen i en kasserolle, tilsett litt fløte og kok opp. Jevne med maisenna eller lignende og smak til med salt og pepper. Stek kjøttet i stekeovn på ca. 180 grader (over- og undervarme) i 20-30 minutter.

  • Server med ønsket tilbehør, som for eksempel potetpuré og ovnsstekte rotgrønnsaker.

Forrige
Forrige

Edelgard Lammeskank

Neste
Neste

Edelgard Chilipølse fra Romsdal med ost